Wat klanten vinden

Naast de hoogwaardige kwaliteit van de producten en het professioneel uitvoeren van behandelingen, is de tevredenheid van haar klanten voor Schoonheidssalon het aller belangrijkste. Elke klant mag een optimale ervaring verwachten waarbij alles 100% naar wens is. Olga heeft voortdurend contact met haar klanten over de kwaliteit van de ervaringen en doet zeer frequent klanttevredenheidsonderzoeken door klanten naar hun ervaring te vragen. Een greep uit deze ervaringen treft u hieronder aan.

november 2016

Christine – Vught

16 november 2016|

Na lang zoeken heb ik iemand gevonden waar ik mij goed bij voel. Na het verhuizen van mijn oude schoonheidsspecialiste dacht ik: “er is niemand die haar kan vervangen!” Maar toen kwam Olga op mijn pad en ik voelde mij helemaal op mij gemak bij haar!
Ze doet haar werk met passie en vol overgave, een echte vakvrouw! Ik vind het iedere keer weer een verwennerij om bij haar in haar prachtige salon te zijn. Kortom, ik hoop nog lang Olga te kunnen bezoeken voor de fijne en afwisselende behandelingen.

juni 2014

Ingrid – Vught

30 juni 2014|

Olga leren kennen door een briefje met informatie over haar schoonheidssalon. Omdat ze tegenover mij woonde leek mij het handig een keer naar haar toe te gaan voor een gezichtsbehandeling. En…….het is HEEL goed bevallen Ik ben na 12 jaar nog steeds een trouwe klant .Eens in de 6 weken neem ik een schoonheidsbehandeling en vooral de gezichtsmassage is uit de kunst, heerlijk ontspannend.!! Met een rustig muziekje erbij!!

Yvonne – Vught

25 juni 2014|

Al ruim 12 jaar kom ik bij mijn schoonheidsspecialiste. Het is een fijn persoon waar je welkom bent. Ze geeft goeie adviezen,ze stelt je op je gemak en verwend je. Er zijn velen mogelijkheden qua behandeling. Het is net waar jij behoefte aan hebt of wat jouw huid nodig heeft. Je kunt je heerlijk ontspannen met een muziekje op de achtergrond. Ik ga er dan ook met plezier naar toe. Het resultaat mag er zijn. Je huid straalt echt en ziet er weer verzorgd uit. Wil je je nog laten opmaken dat kan ook altijd. Niets is teveel.

Nancy – Vught

22 juni 2014|

Ik kom nu een aantal jaren bij Olga. Ook mijn 2 dochters van bijna 13 jaar komen al een tijd bij Olga. Voor ons is t altijd een feest om hier te komen. Ze maakt ons mooi en ze geeft zeer professioneel advies. En ze heeft altijd tijd voor een praatje en ze is zeer geïnteresseerd.

Claudine – Den Dungen

17 juni 2014|

Ik kom vanaf 2005 bij Olga in de salon. Ik vind het heerlijk, even weg van alles, lekker verwend worden en als bonus ook nog eens met een mooi gereinigd gezicht naar huis, wat wil je nog meer. Er zijn echt wel salons dichterbij mij in de buurt, maar ik vind het persoonlijk contact en de kundigheid van Olga te fijn om om te switchen en Olga is een lieverd, ik wil haar voorlopig echt niet missen!

Ga naar de bovenkant