Permanente Make-up

Beauty by Paul

Elke vrouw wil er zowel ‘s morgens, ‘s middags als ‘s avonds perfect verzorgd uitzien. Dat kan! Met permanente make-up worden eyeliners, lipliners of wenkbrauwen permanent aangebracht door pigment onder de huid te plaatsen. Met permanente make-up is het tegenwoordig ook heel goed mogelijk om eventuele oneffenheden en verkleuringen van de huid te corrigeren. Uw heeft altijd een verzorgde uitstraling vanaf het moment dat u ’s ochtends opstaat.

Ik heb een tijdje gezocht naar een specialist op dat gebied. Want ik wil bovenal dat mijn klanten tevreden zijn met een goed en professioneel resultaat. Paul Zebregs is gecertificeerd specialist in micropigmentatie. Hij heeft zo’n 11 jaar ervaring, werkt veilig, hygiënisch en volgens de richtlijnen van de GGD. Bij hem bent u verzekerd van kwaliteit en een stralend resultaat. Zowel voor dames als voor heren. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend intake gesprek​.

Wenkbrauwen

Wenkbrouwen
Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make-up gecorrigeerd zodat natuurlijke wenkbrauwen ontstaan zoals alleen visagisten ze kunnen maken. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met PMU worden gecamoufleerd. Heeft u vroeger te veel geëpileerd en groeien de haren niet meer terug? Met PMU wordt u gezicht weer compleet.

Prijs:
• Wenkbrauwen (schaduwtechniek) € 325,-
• Wenkbrauwen (Hairstroketechniek) € 325,-

Opfrissen (Touch-up)
Een opfrisbehandeling voor vaste klanten na een jaar kost € 110,- (geen nabehandeling inbegrepen).

Lippen

Bij de lipcontouren kan met PMU een natuurlijke aanvulling of extra accent worden bereikt. Het corrigeren van de lippen zodat deze een symmetrisch aangezicht krijgen is een belangrijke toepassing van PMU. Bij de lippen kunt u niet alleen kiezen voor een echte lipliner in de door u gewenste kleur, maar ook voor een minder opvallende lipliner die een vage lipcontour weer mooi vormgeeft. Daarnaast is het mogelijk om uw lipliner in schaduweffect te laten verlopen of zelfs uw gehele lippen te pigmenteren waardoor u geen lipstick meer hoeft aan te brengen.

Prijs:
• Lipliners € 305,-
• Lipliner + inschaduwen € 355,-
• Full lips € 405,-

Opfrissen (Touch-up)
Een opfrisbehandeling voor vaste klanten na een jaar kost € 110,- (geen nabehandeling inbegrepen).

Wimpers

Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Bij PMU kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aangezicht en de uitstraling van de ogen worden verbeterd. Bij de eyeliners wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht tot het totale aangezicht. Altijd mooie ogen zonder zorgen over uitgelopen make-up.

Prijs:
• Eyeliners boven € 225,-
• Eyeliners onder € 205,-
• Eyeliners boven en onder € 305,-
• Eyeliner boven en onder extra breed € 355,-

Opfrissen (Touch-up)
Een opfrisbehandeling voor vaste klanten na een jaar kost € 110,- (geen nabehandeling inbegrepen).

Medische toepassingen

Naast de cosmetische toepassingen wordt PMU veelvuldig toegepast in de medische wereld. Een van de belangrijkste toepassingen is het pigmenteren van het tepelhof. Na een borstreconstructie of een borstbesparende operatie kan met PMU een geheel nieuwe en natuurlijke tepelhof worden aangebracht. Tevens kan een bestaande tepelhof intensiever van kleur worden gemaakt.

Prijs:
• Op aanvraag, afhankelijk van de toepassing

Opfrissen (geen nabehandeling inbegrepen):
• Opfrisbehandeling vaste klanten na een jaar € 100,-
• Opfrisbehandeling nieuwe klanten € Op aanvraag.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW en inclusief 1 nabehandeling.